Gans Niels uit Maasbree: Ganzen horen niet alleen!

Vandaag heeft Trizin in Maasbree gans Niels gevangen en meegenomen naar Akka's Ganzenparadijs. Dit hebben wij NIET gedaan om de betrokken bewoners te pesten, maar om een nieuwe kans op een ganzenpartner te geven, want een gans hoort niet alleen te zitten. Het zijn groepsdieren. We hopen dat alle verontwaardigde mensen dit hele stuk willen lezen en zich proberen in te leven in de gans Niels. Hieronder publiceren we ook de link naar "Ganzen en Emoties", we hopen dat bij het lezen van dit artikel de verontwaardiging minder zal zijn. 

Al maanden bivakkeert gans Niels aan de Rotonde in Maasbree. En een gans hoort niet alleen. Waarschijnlijk is Niels zijn partner verloren en zoekt daarom telkens zijn heil op de rotonde in Maasbree. Vele mensen hebben zich om hem bekommert, maar ondanks alle menselijke aandacht én twee Facebook fanpagina's niets in de wereld hem gelukkiger maken dan ganzen om hem heen. 

We begrijpen alle verontwaardigde berichten, maar we kiezen voor het geluk van de gans. Het geluk van een gans gaat verder dan Facebook en een getimmerd paleis, wat natuurlijk met alle liefde van de wereld gemaakt is, maar het geluk van gans Niels kan nu eenmaal niet door mensen worden bevredigd, hoe emotioneel het ook is voor alle omwonenden en fans van Niels. 

Wanneer gans Niels een partner gevonden heeft willen we hem graag binnen een maand samen met zijn nieuwe partner terugzetten, zodat hij op zijn vertrouwde plek kan wonen.

Lees vooral dit stuk op onze website en dan begrijpt hopelijk een ieder dat óók gans Niels niet alleen hoort te zitten langs de rotonde.
http://www.ganzenparadijs.nl/ganzen-en-emotie

Foto: Omroep P&M

CBF ANBI Erkend Beneficiant Dierenlot

Stichting Akka’s Ganzenparadijs
Burg. ten Holteweg 47
7751 CR Dalen
E: info@ganzenparadijs.nl

Telefooncontact
Bel ons dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur 
0031 657 491 841

Whatsapp contact
Chat met ons op Whatsapp

KvK: 04087996
ANBI - RSIN: 818472935
Triodos: NL69 TRIO 0784 7932 04
BIC: TRIONL2U

U doneert makklelijk online via bovenstaande button. Dit gebeurt via Mollie en kost ons slechts 29 cent.

Erkenning:
CBF erkend goed doel, bekijk ons Erkenningspaspoort en zie wat een CBF erkenning inhoudt.

Privacy Statement
Omdat wij waarde hechten aan uw privacy kunt u hier lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.

 

Vegan Friendly

Als organisatie vinden we het belangrijk inzicht te geven dat een diervriendelijke maatschappij begint met eigen keuzes maken. Op ons opvangcentrum eten we we daarom plantaardig. Om die reden hebben we van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme het Vegan Friendly Label toegekend gekregen.
 

vegan friendly label ganzenparadijs