GANZEN ZOEKEN... PLEEGADRESSEN!

Om het werk voor alle dieren in het opvangcentrum van Stichting Akka's Ganzenparadijs te kunnen blijven doen, zijn we continue op zoek naar nieuwe pleegadressen voor de ganzen. Meestal hebben we genoeg adressen op 'voorraad' echter de verwachting is dat er binnenkort grote groepen ganzen binnen gaan komen. Ganzen die voor overlast zorgen en kunnen redden van de verrassingsdood en de handel en daar voor zijn we op zoek naar extra pleegadressen.

Wat zoeken we?
Een mooi thuis waar de ganzen mogen wonen, met zijn tweeën, vieren of een grotere groep. Heeft u interesse om ganzen te adopteren, op onze site staat informatie over ganzen houden, het is goed om dat vooraf te lezen indien u niet over ervaring met ganzen houden beschikt. U kunt de ganzen een mooie plek geven, met schuilgelegenheid, gras en water. De ganzen worden geplaatst onder contract, zoals dat ook bij een asiel werkt. Het plaatsen is kosteloos, een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. Wilt u meer weten vult u dan via http://www.adopteereengans.nl het formulier in.

Heeft u geen ruimte?
Dan kunt u ons ook financieel ondersteunen door een gans te adopteren. Dat kan door maandelijks een bedrag van € 5,- te storten op ons rekeningnummer NL69 TRIO 0784 7932 04 o.v.v. Adopteer een gans

http://www.adopteereengans.nl

CBF ANBI Erkend Beneficiant Dierenlot

Stichting Akka’s Ganzenparadijs
Burg. ten Holteweg 47
7751 CR Dalen
E: info@ganzenparadijs.nl

Telefooncontact
Bel ons dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur 
0031 657 491 841

Whatsapp contact
Chat met ons op Whatsapp

KvK: 04087996
ANBI - RSIN: 818472935
Triodos: NL69 TRIO 0784 7932 04
BIC: TRIONL2U

U doneert makklelijk online via bovenstaande button. Dit gebeurt via Mollie en kost ons slechts 29 cent.

Erkenning:
CBF erkend goed doel, bekijk ons Erkenningspaspoort en zie wat een CBF erkenning inhoudt.

Privacy Statement
Omdat wij waarde hechten aan uw privacy kunt u hier lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.

 

Vegan Friendly

Als organisatie vinden we het belangrijk inzicht te geven dat een diervriendelijke maatschappij begint met eigen keuzes maken. Op ons opvangcentrum eten we we daarom plantaardig. Om die reden hebben we van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme het Vegan Friendly Label toegekend gekregen.
 

vegan friendly label ganzenparadijs