Filmpjes

In deze rubriek meerdere filmpjes over het Ganzenparadijs.


Terug uit de oude doos - November 2013 - Animal Crackers van André van Duin

U kunt de uitzending bekijken door te starten vanaf 4:42 in het filmpje.


2016 - 21 februari - RADIO 1 - 21 februari - Programma Start - Een interview van Daan Musters met Chögyal Trizin van Akka's Ganzenparadijs en Hofganzen ganzenbescherming Nederland. Het hele programma is terug te luisteren op http://www.radio1.nl/start


2015 - December - Lifestyle for Pets TV - De uitzending van december 2015 waarin Ditta meehelpt met het werk op het opvangcentrume van Stichting Akka's Ganzenparadijs, terwijl Trizin vertelt over het werk voor de ganzen en alle andere levende wezens!


2015 - April - Gans Gerard naar Akka's Ganzenparadijs - Gans Gerard is sinds begin 2015 niet meer te vinden bij afrit Spaanse Polder in Rotterdam. Hij heeft een onderkomen gekregen in Akka’s Ganzenparadijs in Drenthe. Lees meer: Gans Gerard is naar het Ganzenparadijs


2014 - December - Chögyal Trizin - de voorzitter van Stichting Akka's Ganzenparadijs - op Radio 1 in een uitzending over ganzen van "1 op Straat". De bus van dit prograamma werd het terrein van ons opvangcentrum opgereden en van hieruit werd het programma live uitgezonden.


2013 Februrari - Een mooie Winterochtend in Dalen


Juli 2012 - We hebben weer een filmpje teruggevonden uit de oude doos... Trizin in Joris' Showroom. Joris Linzen was in augustus van 2009 twee dagen op bezoek in het ganzenparadijs en maakte hier deze bijzondere reportage van. Klik op de afbeelding om de uitzending te zien of klik hier.
joris' Showroom Ganzenparadijs


2010 - Hieronder een film die Stichting Akka's Ganzenparadijs heeft laten maken in samenwerking met Ganzenbescherming Nederland en Hofganzen.


2009 - In Zwijndrecht ondervindt men 'overlast' van loslopende kippen. Ze kregen een nieuw onderdak bij Akka's Ganzenparadijs (toen nog in Erica)in Drenthe.


Bekijk alle video's op het kanaal van Akka's Ganzenparadijs - Klik hier!


CBF ANBI Erkend Beneficiant Dierenlot

Stichting Akka’s Ganzenparadijs
Burg. ten Holteweg 47
7751 CR Dalen
E: info@ganzenparadijs.nl

Telefooncontact
Bel ons dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur 
0031 657 491 841

Whatsapp contact
Chat met ons op Whatsapp

KvK: 04087996
ANBI - RSIN: 818472935
Triodos: NL69 TRIO 0784 7932 04
BIC: TRIONL2U

U doneert makklelijk online via bovenstaande button. Dit gebeurt via Mollie en kost ons slechts 29 cent.

Erkenning:
CBF erkend goed doel, bekijk ons Erkenningspaspoort en zie wat een CBF erkenning inhoudt.

Privacy Statement
Omdat wij waarde hechten aan uw privacy kunt u hier lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.

 

Vegan Friendly

Als organisatie vinden we het belangrijk inzicht te geven dat een diervriendelijke maatschappij begint met eigen keuzes maken. Op ons opvangcentrum eten we we daarom plantaardig. Om die reden hebben we van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme het Vegan Friendly Label toegekend gekregen.
 

vegan friendly label ganzenparadijs