Vrijwilligers

Wil je ook vrijwilliger bij ons worden?

Vul dan onderstaand formulier in ...
Onze dieren hebben vrijwilligers hard nodig! Het zijn vaak zij die het meest contact hebben met onze dieren. Zo leren we de dieren beter kennen, en kunnen we ook meer uitleg geven aan eventuele adoptanten. Ben jij die dierenliefhebber die graag vrijwillig wil helpen in de Stichting / opvang. Wij zoeken nog vrijwilligers die willen komen helpen bij bijvoorbeeld het voeren van de dieren, het onderhoud aan het terrein, opknappen van klusjes en tal van andere werkzaamheden.

Vrijwilligers knuffelen

We zouden nergens staan zonder onze enthousiaste groep vrijwilligers!
365 dagen per jaar… Elke dag weer moeten onze dieren worden verzorgd. En omdat ook in ons opvangcentrum de financiële middelen niet toereikend zijn, is de inzet van de vrijwilligers heel belangrijk. Bij onze vrijwilligers heerst er een grote teamgeest, wat de werksfeer zeker ten goede komt.

Wat doen de vrijwilligers zoal?
Er is voor elk wat wils! Maar het meeste tijd wordt toch besteed aan schoonmaken… Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om met een kat te knuffelen. En als je niet zo happig bent op direct contact met de dieren, maar toch je steentje wil bijdragen, zijn er nog altijd klusjes genoeg! Hier volgt een (onvolledige!) lijst van dingen die onze vrijwilligers kunnen doen:
Schoonmaken, afwassen, onderhoud omgeving, klusjes opknappen, verzorgen van de dieren, knuffelen met katten, hulp bij onze evenementen, administratieve werkzaamheden, hulp in de permacultuurtuin.

Vrijwilligers spitten

Interesse?
Indien je denk dat dit vrijwilligerswerk iets voor jou is, kan je altijd een keer langskomen. Je krijgt dan een rondleiding in het opvangcentrum. Er kunnen dan afspraken worden gemaakt over wat je wilt doen, wanneer en hoe vaak. Het is het fijn om in de mate van het mogelijke op vaste tijdstippen te komen, zodat we vooraf weten wanneer we op je kunnen rekenen.

Voor meer info kan je mailen naar info@ganzenparadijs.nl

Vul jij het formulier in?
Wil je op deze wijze je dierenhart laten spreken, vul dan onderstaand formulier in dan nemen wij contact met je op!

CBF ANBI Erkend Beneficiant Dierenlot

Stichting Akka’s Ganzenparadijs
Burg. ten Holteweg 47
7751 CR Dalen
E: info@ganzenparadijs.nl

Telefooncontact
Bel ons dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur 
0031 657 491 841

Whatsapp contact
Chat met ons op Whatsapp

KvK: 04087996
ANBI - RSIN: 818472935
Triodos: NL69 TRIO 0784 7932 04
BIC: TRIONL2U

U doneert makklelijk online via bovenstaande button. Dit gebeurt via Mollie en kost ons slechts 29 cent.

Erkenning:
CBF erkend goed doel, bekijk ons Erkenningspaspoort en zie wat een CBF erkenning inhoudt.

Privacy Statement
Omdat wij waarde hechten aan uw privacy kunt u hier lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.

 

Vegan Friendly

Als organisatie vinden we het belangrijk inzicht te geven dat een diervriendelijke maatschappij begint met eigen keuzes maken. Op ons opvangcentrum eten we we daarom plantaardig. Om die reden hebben we van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme het Vegan Friendly Label toegekend gekregen.
 

vegan friendly label ganzenparadijs