Hoera een nieuwe website!

Al tijdenlang was onze wens... een nieuwe website en na lange tijd is dan uiteindelijk vandaag onze nieuwe webiste gelanceerd! De nieuwe website waarop we makkelijk nieuws kunnen delen, maar waarop nieuws ook makkelijk gedeeld kan worden is sinds vandaag online!

Achter de schermen zijn we langzamerhand de informatie op de site compleet aan het maken om iedereen goed te kunnen informeren. Onze grote dank gaat uit naar MIIX.nl die naar aanleiding van ons ontwerp en onze wensen de website (geheel kostenloos) gebouwd en gerealiseerd heeft. Bedankt! Onze oude website was ook via deze URL te bereiken, maar was op een ander adres gepubliceerd. Deze zal in de komende maand(en) verdwijnen en niet meer te benaderen zijn.

http://www.ganzenparadijs.nl

CBF ANBI Erkend Beneficiant Dierenlot

Stichting Akka’s Ganzenparadijs
Burg. ten Holteweg 47
7751 CR Dalen
E: info@ganzenparadijs.nl

Telefooncontact
Bel ons dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur 
0031 657 491 841

Whatsapp contact
Chat met ons op Whatsapp

KvK: 04087996
ANBI - RSIN: 818472935
Triodos: NL69 TRIO 0784 7932 04
BIC: TRIONL2U

U doneert makklelijk online via bovenstaande button. Dit gebeurt via Mollie en kost ons slechts 29 cent.

Erkenning:
CBF erkend goed doel, bekijk ons Erkenningspaspoort en zie wat een CBF erkenning inhoudt.

Privacy Statement
Omdat wij waarde hechten aan uw privacy kunt u hier lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.

 

Vegan Friendly

Als organisatie vinden we het belangrijk inzicht te geven dat een diervriendelijke maatschappij begint met eigen keuzes maken. Op ons opvangcentrum eten we we daarom plantaardig. Om die reden hebben we van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme het Vegan Friendly Label toegekend gekregen.
 

vegan friendly label ganzenparadijs