Karel de Gans terug in Veendam

Previous Next

Karel de Gans is vandaag teruggekomen in Veendam. Nadat hij meer als een week het zonder zijn familie moest stellen omdat hij abrubt in de nacht bij zijn vrouwen was weggerukt, is hij vandaag weer terug in het Veendamse. Karel werd vorige week abrubt bij zijn familie weggerukt, vanwege vermeende overlast! Hij zou kinderen aanvallen, maar ook was de gans niet meer veilig in zijn omgeving, althans dat was niet het werkelijke verhaal. Het was het verhaal van slechts één van de bewoners. Het werkelijke verhaal was dat de hele buurt Karel graag terug wilde.

Nadat er diverse keren contact met de dierenambulance was geweest zouden ze Karel weer terugzetten bij zijn familie in Veendam. Echter dit was tot nog toe niet gelukt. Nadat we gisteren het bericht in de krant lazen dat Karel was verdwenen in Oude Pekela, waar hij was uitgezet door een medewerker van de dierenambulance, vonden we dat we moesten helpen. We zijn vandaag naar Oude Pekela getogen en hebben daar Karel gevangen. En vandaag weer teruggezet in Veendam waar hij onder luid applaus werd ontvangen door de bewoners... en onder luid gegak door zijn familie!

Kijk hier de uitzending van RTV Noord

CBF ANBI Erkend Beneficiant Dierenlot

Stichting Akka’s Ganzenparadijs
Burg. ten Holteweg 47
7751 CR Dalen
E: info@ganzenparadijs.nl

Telefooncontact
Bel ons dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur 
0031 657 491 841

Whatsapp contact
Chat met ons op Whatsapp

KvK: 04087996
ANBI - RSIN: 818472935
Triodos: NL69 TRIO 0784 7932 04
BIC: TRIONL2U

U doneert makklelijk online via bovenstaande button. Dit gebeurt via Mollie en kost ons slechts 29 cent.

Erkenning:
CBF erkend goed doel, bekijk ons Erkenningspaspoort en zie wat een CBF erkenning inhoudt.

Privacy Statement
Omdat wij waarde hechten aan uw privacy kunt u hier lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.

 

Vegan Friendly

Als organisatie vinden we het belangrijk inzicht te geven dat een diervriendelijke maatschappij begint met eigen keuzes maken. Op ons opvangcentrum eten we we daarom plantaardig. Om die reden hebben we van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme het Vegan Friendly Label toegekend gekregen.
 

vegan friendly label ganzenparadijs