HET DAK IS INGESTORT! MAAR DIERENLOT GAAT HELPEN DE REPARATIE TE BEKOSTIGEN!

Previous Next

Het was even schrikken, maar het dak is ingestort! Gelukkig hebben we alle dieren in veiligheid kunnen stellen!! Dit was wel even slikken want nu worden de kosten nog hoger, aangezien alle pannen opnieuw moeten worden gekocht en de oude pannen hergebruikt zouden worden. Ook zijn er in de constructie enkele balken verzakt die opnieuw gezet moeten worden of vervangen moeten worden. Al met al een flinke kater.... 

Trizin heeft deze middag met het Noodfonds van Stichting Dierenlot gebeld en we mochten een aanvraag doen om de reparatie zo snel mogelijk te kunnen starten.... En nog deze middag kregen we een antwoord op onze Noodhulp aanvraag! Stichting Dierenlot draag een bedrag van € 3.645,-- bij aan de reparatie van het dak. De totale kosten worden nu op € 5.500,- begroot.

WE WILLEN IEDEREEN DIE ONS STEUNT IN ONS WERK OF MET HET DAK EN STICHTING DIERENLOT VAN GANSER HARTE BEDANKEN VOOR DE LIEVE STEUN DIE WE ONTVANGEN!!!

Er hoeft dus nog slechts een bedrag van € 500,- bij elkaar te komen om de begroting helemaal te sluiten..... maar het goede nieuws is dat morgen een start wordt gemaakt met de reparatie van het dak!!!!

CBF ANBI Erkend Beneficiant Dierenlot

Stichting Akka’s Ganzenparadijs
Burg. ten Holteweg 47
7751 CR Dalen
E: info@ganzenparadijs.nl

Telefooncontact
Bel ons dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur 
0031 657 491 841

Whatsapp contact
Chat met ons op Whatsapp

KvK: 04087996
ANBI - RSIN: 818472935
Triodos: NL69 TRIO 0784 7932 04
BIC: TRIONL2U

U doneert makklelijk online via bovenstaande button. Dit gebeurt via Mollie en kost ons slechts 29 cent.

Erkenning:
CBF erkend goed doel, bekijk ons Erkenningspaspoort en zie wat een CBF erkenning inhoudt.

Privacy Statement
Omdat wij waarde hechten aan uw privacy kunt u hier lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.

 

Vegan Friendly

Als organisatie vinden we het belangrijk inzicht te geven dat een diervriendelijke maatschappij begint met eigen keuzes maken. Op ons opvangcentrum eten we we daarom plantaardig. Om die reden hebben we van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme het Vegan Friendly Label toegekend gekregen.
 

vegan friendly label ganzenparadijs