Brood, voor de lekkere trek

Previous Next

In het opvangcentrum voeren we altijd hoogwaardig voer aan onze dieren, maar zoals wij het zelf ook af en toe eens lekker vinden om wat hartigs tussendoor te nemen, zo vinden onze dieren dat ook. In Nederland wordt veel brood weggegooid, omdat het niet meer verkocht kan worden. Veel bakkerijen hebben hier vaak wel een afnemer voor. Maar wij zijn heel blij met onze broodsponsoren.

We hebben twee bakkerijen die ons sponsoren en die willen we hierbij dan ook hartelijk danken. Bakkerscafé de Loods in Coevorden bakt broden met Passie en schenkt ons wekelijks haar oude brood. In het bakkerscafé draait het om brood in de puurste vorm: desembrood, speltbrood, e-nummervrij brood en lactosevrij brood. Alles wordt vers gebakken in het café. Ambachtelijk banket, hartige broodjes, koeken, koffie, thee en nog veel meer lekkers. Wij maken verse belegde broodjes om bij ons op te eten of om mee te nemen. Ook zijn er smartwork plekken om lekker te werken, mét gratis wifi. Kijk ook eens op de website http://www.bakkerscafedeloods.nl

De tweede bakker wil graag anoniem blijven, maar zijn we niet minder dankbaar. Zo kunnen we de dieren in Akka's Ganzenparadijs eens iets extra's bieden.

CBF ANBI Erkend Beneficiant Dierenlot

Stichting Akka’s Ganzenparadijs
Burg. ten Holteweg 47
7751 CR Dalen
E: info@ganzenparadijs.nl

Telefooncontact
Bel ons dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur 
0031 657 491 841

Whatsapp contact
Chat met ons op Whatsapp

KvK: 04087996
ANBI - RSIN: 818472935
Triodos: NL69 TRIO 0784 7932 04
BIC: TRIONL2U

U doneert makklelijk online via bovenstaande button. Dit gebeurt via Mollie en kost ons slechts 29 cent.

Erkenning:
CBF erkend goed doel, bekijk ons Erkenningspaspoort en zie wat een CBF erkenning inhoudt.

Privacy Statement
Omdat wij waarde hechten aan uw privacy kunt u hier lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.

 

Vegan Friendly

Als organisatie vinden we het belangrijk inzicht te geven dat een diervriendelijke maatschappij begint met eigen keuzes maken. Op ons opvangcentrum eten we we daarom plantaardig. Om die reden hebben we van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme het Vegan Friendly Label toegekend gekregen.
 

vegan friendly label ganzenparadijs