Eenzame gans... Jort

Previous Next

Op 4 en 5 september zijn we overladen met vragen en reacties over een eenzame gans in Dordrecht. Vooral omdat veel mensen dit zo'n treurig bericht vonden. Kunnen jullie wat doen? ”Ja, natuurlijk!” Dit posten we meteen op onze facebooksite. ”We gaan het gansje helpen en hij of zij mag zo snel als het mogelijk is bij ons komen wonen.... we houden jullie op de hoogte over deze eenzame gans in Dordrecht.” Zo gezegd, zo gedaan is Trizin op 8 september naar Dordrecht gereden en heeft hij de eenzame gans in Dordrecht weten te vangen. Op een rustige manier kon hij gevangen en meegenomen worden. Onderweg.... naar Akka's Ganzenparadijs. We hopen dat hij hier een gelukkige tijd tegemoet gaat mét soortgenoten, in plaats van met een spiegelbeeld. Lieve Jort, je bent van ganser harte welkom!!!!

CBF ANBI Erkend Beneficiant Dierenlot

Stichting Akka’s Ganzenparadijs
Burg. ten Holteweg 47
7751 CR Dalen

T: (0524) 291 773
E: info@ganzenparadijs.nl

KvK: 04087996
ANBI - RSIN: 818472935
Triodos: NL69 TRIO 0784 7932 04

Online doneren:
www.geef.nl/paradijs

Periodieke actie:
Vul de Silo!! Help de dieren de winter door!

Erkenning:
CBF erkend goed doel