Eenzame gans uit Dordrecht: Jort.... vindt liefde in Akka's Ganzenparadijs

Afgelopen week mochten we de eenzame gans uit Dordrecht meenemen naar Akka's Ganzenparadijs. Wat we toen nog niet hadden gedacht is dat Jort al zo snel een nieuwe liefde zou vinden. Jort is namelijk al enkele dagen niet meer van de zijde van Gieske geweken. 

Gieske is een gansje dat geruime tijd met een eend heeft geleefd. De twee werden door omstandigheden afgestaan aan Akka's Ganzenparadijs... al bij de eerste stappen op het veld verkoos Gieske de ganzen als gezelschap en zocht Coosje de loopeend het gezelschap van de eenden. 

Op 8 september werd Jort uit Dordrecht meegenomen en de afgelopen dagen zagen de twee vrijgezellen dat ze het samen erg gezellig konden hebben. Op het filmpje zien jullie het verliefde stel.... en het is zeker geen kalverliefde!
Bekijk de video op onze facebookpagina.

CBF ANBI Erkend Beneficiant Dierenlot

Stichting Akka’s Ganzenparadijs
Burg. ten Holteweg 47
7751 CR Dalen

T: (0524) 291 773
E: info@ganzenparadijs.nl

KvK: 04087996
ANBI - RSIN: 818472935
Triodos: NL69 TRIO 0784 7932 04
BIC: TRIONL2U