Nieuwe pagina Schenken en Nalaten

Vandaag hebben we onze website geupdated met een nieuwe pagina Schenken / Nalaten. Omdat we regelmatig de vraag krijgen of mensen met ons een schenkovereenkomst kunnen afsluiten, leek het ons nuttig u alvast te informeren via onze website.

Op de pagina vindt u informatie waarmee u aan de slag kan. U kunt een schenkovereenkomst downloaden, maar ook is alle informatie aanwezig die u bij een notaris nodig heeft om Stichting Akka's Ganzenparadijs als ergenaam of legataris op te nemen in uw testamen. We geven ook tips om kosten te besparen op uw testamen. Wij vinden het al met al een nuttige pagina geworden, heeft u nog tips of aanvullingen dan horen we ze graag. Mailt u deze dan naar info@ganzenparadijs.nl.

 

CBF ANBI Erkend Beneficiant Dierenlot

Stichting Akka’s Ganzenparadijs
Burg. ten Holteweg 47
7751 CR Dalen

T: (0524) 291 773
E: info@ganzenparadijs.nl

KvK: 04087996
ANBI - RSIN: 818472935
Triodos: NL69 TRIO 0784 7932 04
BIC: TRIONL2U