Grote groep vrijwilligers helpt mee olieslachtoffers in Rotterdam te vangen

Previous Next

Vandaag hebben we met een grote groep vrijwilligers van diverse organisaties waaronder Reddingsbrigade Monster, KNRM station Hoek van Holland, DAR dierenambulance Emmen- Coevorden, DAR dierenambulance Hardenberg e.o., Akka's Stadsboerderij en Stichting Akka's Ganzenparadijs 81 met olie besmeurde zwanen van het water gehaald in bij de Nieuwe Waterweg. De vogels zijn naar Stichting Vogelklas Karel Schot en Vogelopvang de Wulp gebracht om gestabiliseerd te worden en schoongemaakt te worden. Het verenkleed wordt ontdaan van de olie die ervoor zorgt dat de zwanen geen waterdicht verenkleed meer hebben. Er wordt een noodopvang gecreëerd door Rijkswaterstaat Rotterdam om de grote hoeveelheden vogels te kunnen opvangen. 
Bedankt allemaal voor de prettige samenwerking deze dag!

CBF ANBI Erkend Beneficiant Dierenlot

Stichting Akka’s Ganzenparadijs
Burg. ten Holteweg 47
7751 CR Dalen

T: (0524) 291 773
(dagelijks bereikbaar tussen 11.00 en 12.00 uur)
E: info@ganzenparadijs.nl

KvK: 04087996
ANBI - RSIN: 818472935
Triodos: NL69 TRIO 0784 7932 04
BIC: TRIONL2U