Van ganser harte welkom op onze Open Paradijs Dag 1 juli a..s.

Op 1 juli houden we, in navolging van een succesvolle open dag in het afgelopen jaar, een Open Paradijs Dag. Iedereen die graag wil zien en meemaken wat wij doen is van ganser harte welkom. Er wordt deze dag van alles georganiseerd en natuurlijk zijn DAR dierenambulance Emmen- Coevorden en DAR dierenambulance Hardenberg e.o., Stichting De Ezelsocieteit weer van de partij. Ook Stichting DierenLot is weer vertegenwoordigd op deze dag met een stand.

Wat staat er op het programma?
• Rondleidingen door Akka’s Ganzenparadijs • Creatieve hoek • Diverse stands t.b.v. de dieren • Diverse infokramen van dierenorganisaties • Veganistische hapjes, drankjes én vegan ijs van Pinocchio • D.A.R. Dierenambulance met uitleg over EHBO bij dieren én het werk op de ambulance • Stichting de Ezelsociëteit • Muziek • Schminken

Deze dag staat geheel in het teken van de dieren, u zult daarom begrijpen dat er op ons terrein UITSLUITEND veganistisch gegeten mag worden, uit respect naar de dieren!

We hopen dat jullie allemaal deze dag vrijhouden in de agenda en ons komen bezoeken... zondag 1 juli - 11.00 tot 16.00 uur.

CBF ANBI Erkend Beneficiant Dierenlot

Stichting Akka’s Ganzenparadijs
Burg. ten Holteweg 47
7751 CR Dalen

T: (0524) 291 773
E: info@ganzenparadijs.nl

KvK: 04087996
ANBI - RSIN: 818472935
Triodos: NL69 TRIO 0784 7932 04
BIC: TRIONL2U