Het leek wel lente in Spankeren!

Previous Next

Het leek wel lente op onze dependance, waar de paarden, ponies en ezels blij de wei op renden op een zonnige dag in februari. Geen gewoontegetrouw gesjok richting gras, maar enthousias rennen, hollen, rollen en onze Ida was echt in een speelse bui. Op dit filmpje zie je hoe ze zich showt met haar lichte gangen en uitdaagt tot spelen. Aangestoken door haar energie renden de anderen alle kanten op. Maar niet haar kant, ze kan nogal hard uithalen in haar spel. Ida is geen knuffelpony en heeft zo haar eigen kijk op de paardentaal en de onderlinge regels. Boeiend om de dynamiek van de kudde te observeren.

Het filmpje kunt u bekijken op onze facebookpagina, door te klikken op deze link. Op de foto's ziet u een mooi overzicht van de werkzaamheden die dag en de dieren die zichtbaar genieten van het heerlijke weer.

CBF ANBI Erkend Beneficiant Dierenlot

Stichting Akka’s Ganzenparadijs
Burg. ten Holteweg 47
7751 CR Dalen

T: (0524) 291 773
(dagelijks bereikbaar tussen 11.00 en 12.00 uur)
E: info@ganzenparadijs.nl

KvK: 04087996
ANBI - RSIN: 818472935
Triodos: NL69 TRIO 0784 7932 04
BIC: TRIONL2U