Akka’s Thuiswerk Boekje

Previous Next

Alstublieft! Een boekje ter ondersteuning en vermaak tijdens de thuiswerkperiode!

In deze vreemde tijden willen wij u als ouders graag ondersteunen tijdens deze thuiswerkperiode. Wij van Stichting Akka’s Ganzenparadijs met een opvangcentrum in Dalen, Akka’s Stadsboerderij in Emmen en een dependance in Spankeren begrijpen als geen ander wat zorg inhoudt en dat de zorg voor de kinderen nu intensiever wordt. Temeer omdat vele ouders nu ook gedwongen thuiswerken kan een extra leermoment voor de kinderen een uitkomst bieden aan de structuur.

Download het boekje via deze link.

Geen bezoek, geen donaties!
Het werk voor onze dieren zetten wij onverminderd voort, daar waar wij kunnen helpen zullen we helpen. Op Akka's Stadsboerderij kregen we dagelijks vele tientallen bezoekers. Helaas kan dat nu niet. We krijgen dan ook veel vragen: Hoe kunnen we jullie steunen? Omdat onze opbrengsten uit de donatiezuil in Akka’s Stadsboerderij nu wegvallen, kunnen wij altijd een extra (contactvrije) donatie gebruiken. Mocht u ons willen steunen dan kan dat door uw donatie te storten op NL69 TRIO 0784 7932 04 t.n.v. Stichting Akka’s Ganzenparadijs.

Klik op onderstaande link of scan de code hiernaast om een dontatie te doen via ons geef.nl-platform: https://www.geef.nl/nl/doneer?charity=2130 of scan de code.

Bijlage(n)

CBF ANBI Erkend Beneficiant Dierenlot

Stichting Akka’s Ganzenparadijs
Burg. ten Holteweg 47
7751 CR Dalen

T: (0524) 291 773
(dagelijks bereikbaar tussen 11.00 en 12.00 uur)
E: info@ganzenparadijs.nl

KvK: 04087996
ANBI - RSIN: 818472935
Triodos: NL69 TRIO 0784 7932 04
BIC: TRIONL2U