Prachtige (SBB-erkende) leerplekken in Spankeren!

Previous Next

Zoals veel mensen weten leiden wij in de opvangcentra stagiaires op. Van diverse opleidingen uit het hele land komen de mensen naar de verschillende stageplekken toe om te leren. Dit keer lichten we Akka's Dependance uit.

In Spankeren vlakbij Dieren - en dus goed bereikbaar per openbaar vervoer - is onze Dependance gevestigd. Hier vangen we oude paarden, pony's en ezels op. Naast deze dieren leeft er nog een kleine poezengroep en een aantal konijnen op het terrein en worden er een groep kippehennen opgevangen. Om te zorgen dat alles veilig blijft zorgen de honden Bijoux en Buddha voor het nodige overwicht. Midden in de weilanden werk je voor en met de dieren. Je begint natuurlijk de dag met het voeren, waarna de verzorging van de dieren moet plaatsvinden. Daarbij help je tevens met klussen op het terrein om de leefomgeving van de dieren te veraangenamen.

Lijkt het je leuk om hier stage te lopen? Vallen je stagedagen van dinsdag t/m vrijdag? Meld je dan aan en schrijf een korte email met motivatie naar secretaris@ganzenparadijs.nl

Via deze link kan je onze leerplek vinden op Stagemarkt.nl . Daar is te zien voor welke opleidingen we een stageplek kunnen bieden.

CBF ANBI Erkend Beneficiant Dierenlot

Stichting Akka’s Ganzenparadijs
Burg. ten Holteweg 47
7751 CR Dalen

T: (0524) 291 773
(dagelijks bereikbaar tussen 11.00 en 12.00 uur)
E: info@ganzenparadijs.nl

KvK: 04087996
ANBI - RSIN: 818472935
Triodos: NL69 TRIO 0784 7932 04
BIC: TRIONL2U