Bestemming onbekend wordt bestemming Ganzenparadijs!

Afgelopen donderdag zijn in Gemeente Rotterdam vlakbij de Kuip op het industrieterrein kippen gevangen. De tientallen kippen die rondom De Kuip in Rotterdam scharrelden, zijn donderdag gevangen en overgebracht naar Drenthe. In Drenthe bij ons staat we klaar om de dieren, die in de havenstad overlast veroorzaakten, op te vangen. Dit doen we op een plek in Emmen waar we ze in quarantaine houden. De Rotterdamse kippen zijn een overblijfsel van de EK-finale die twintig jaar geleden in De Kuip werd gespeeld tussen Italië en Frankrijk. 

Aanvankelijk zouden de kippen een ‘onbekende’ bestemming krijgen, maar door tussenkomst van Comité Dierennoodhulp en Akka’s Ganzenparadijs zijn de ogen van de gemeente geopend en heeft de gemeente de opdracht gegeven om de dieren over te dragen aan ons. Inmiddels zijn de kippen dus overgedragen en zitten in quarantaine op een andere lokatie. Lees, kijk hier voor het hele artikel op Dagblad van het Noorden.
 

CBF ANBI Erkend Beneficiant Dierenlot

Stichting Akka’s Ganzenparadijs
Burg. ten Holteweg 47
7751 CR Dalen

T: (0524) 291 773
(dagelijks bereikbaar tussen 11.00 en 12.00 uur)
E: info@ganzenparadijs.nl

KvK: 04087996
ANBI - RSIN: 818472935
Triodos: NL69 TRIO 0784 7932 04
BIC: TRIONL2U