NIEUW, NIEUWER, NIEUWSTE, NIEUWE NIEUWSBRIEF !!!!

Voor u ligt de nieuwsbrief van het jaar 2020 van stichting Akka’s Ganzenparadijs. Het was een fijn jaar. Ook dit jaar hebben we samen met onze lieve vrijwilligers vele dieren mogen redden uit soms hele benarde posities. Zo hebben we dit jaar een aantal groepen ganzen opgevangen die door Hofganzen Ganzenbescherming zijn gevangen. Maar ook hebben we kippen uit Rotterdam en Middelburg opgevangen die aan ons zijn overgedragen en die zonder tussenkomst van Comité Dierennoodhulp zouden zijn vergast door een ongedierteverdelger. Een speciaal woord van dank hiervoor aan Sandra van der Werd, die zich al jarenlang belangeloos inzet met heel haar hart voor de rechten van dieren die afhankelijk zijn van onze hulp. Leest u verder voor alle verhalen en fotoreportages! Deze nieuwsbrief is de afgelopen weken via de post bezorgd bij de donateurs die in ons adressenbestand zijn opgenomen.

We zijn natuurlijk blij met iedereen die ons steunt en in deze nieuwsbrief vertellen we onder andere wat er met uw donaties gebeurt. Daarnaast vindt u leuke fotoreportages en verhalen over de dieren in de drie opvangcentra. Mocht u deze nieuwsbrief ook graag per post ontvangen, word dan donateur en help ons onze werkzaamheden te ondersteunen.

U kunt dan een donatie doen op ons Triodos rekeningnummer: NL69 TRIO 0784 7932 04 t.n.v. Stichting Akka’s Ganzenparadijs. Mocht u opgenomen willen worden in ons adressenbestand stuurt u dan een mail naar info@ganzenparadijs.nl met uw adresgegevens, waarin u aangeeft hoe u ons steunt en met welk bedrag.

https://issuu.com/ledscommunicate/docs/stagp_nieuwsbr_06-winter-2020-2021_def_web

CBF ANBI Erkend Beneficiant Dierenlot

Stichting Akka’s Ganzenparadijs
Burg. ten Holteweg 47
7751 CR Dalen
E: info@ganzenparadijs.nl

Telefooncontact
Bel ons dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur 
0031 657 491 841

Whatsapp contact
Chat met ons op Whatsapp

KvK: 04087996
ANBI - RSIN: 818472935
Triodos: NL69 TRIO 0784 7932 04
BIC: TRIONL2U

U doneert makklelijk online via bovenstaande button. Dit gebeurt via Mollie en kost ons slechts 29 cent.

Erkenning:
CBF erkend goed doel, bekijk ons Erkenningspaspoort en zie wat een CBF erkenning inhoudt.

Privacy Statement
Omdat wij waarde hechten aan uw privacy kunt u hier lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.

 

Vegan Friendly

Als organisatie vinden we het belangrijk inzicht te geven dat een diervriendelijke maatschappij begint met eigen keuzes maken. Op ons opvangcentrum eten we we daarom plantaardig. Om die reden hebben we van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme het Vegan Friendly Label toegekend gekregen.
 

vegan friendly label ganzenparadijs