Akka’s ‘Ik HOUT van dieren kerstbal’

10 EURO DONEREN = 20 EURO WAARD + UNIEKE KERSTBAL KADO
Omdat de kerst in aantocht is hebben we deze prachtige actie bedacht voor de dieren! Doneer een zak voer t.w.v. € 10,- en ontvang een prachtige door ons gemaakte houten kerstbal kado! Deze (platte) ballen zijn speciaal voor deze Kerst door ons ontworpen en uit duurzaam hout gesneden/gegraveerd.

De Ik HOUT van dieren kerstbal is een een uniek verzamelobject. Bij het doneren van een zak voer krijgt u deze kerstbal kado en kunt u deze als aandenken in de boom hangen, waarbij je dus herinnert dat je de dieren een mooie kerst bezorgt! 

Daar gaat 4000 kilo graan in. Omgerekend naar zakken betalen we dan ongeveer 10 euro per zak graan. Wilt u ons dus steunen, dan kan dat door mee te doen met deze actie. Stichting Dierenlot verdubbelt tijdens de Christmas Challenge de opbrengst tot 2500 euro ook nog eens. Dus doneert u dan 10 euro dan ontvangen we in totaal 20 euro.

CBF ANBI Erkend Beneficiant Dierenlot

Stichting Akka’s Ganzenparadijs
Burg. ten Holteweg 47
7751 CR Dalen
E: info@ganzenparadijs.nl

Telefooncontact
Bel ons dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur 
0031 657 491 841

Whatsapp contact
Chat met ons op Whatsapp

KvK: 04087996
ANBI - RSIN: 818472935
Triodos: NL69 TRIO 0784 7932 04
BIC: TRIONL2U

U doneert makklelijk online via bovenstaande button. Dit gebeurt via Mollie en kost ons slechts 29 cent.

Erkenning:
CBF erkend goed doel, bekijk ons Erkenningspaspoort en zie wat een CBF erkenning inhoudt.

Privacy Statement
Omdat wij waarde hechten aan uw privacy kunt u hier lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.

 

Vegan Friendly

Als organisatie vinden we het belangrijk inzicht te geven dat een diervriendelijke maatschappij begint met eigen keuzes maken. Op ons opvangcentrum eten we we daarom plantaardig. Om die reden hebben we van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme het Vegan Friendly Label toegekend gekregen.
 

vegan friendly label ganzenparadijs