Akka's Stadsboerderij

Sinds 3 februari van 2018 hebben we een tweede opvanglocatie erbij!. We zijn blij en trots dat we als stichting de nieuwe beheerder zijn van de Stadsboerderij in de voormalige dierentuin van Emmen. De meeste dieren zijn overgenomen en blijven dus in het park. Gemeente Emmen publiceert: Wethouder Jisse Otter is blij dat de stadsboerderij behouden blijft: “Bij veel Emmenaren heeft de boerderij een speciaal plekje in het hart. Wekelijks komen er veel bezoekers. Deze functie mag in het park niet ontbreken. We werken al op verschillende vlakken samen met Akka’s Ganzenparadijs en hebben er alle vertrouwen in dat de stadsboerderij bij Akka in goede handen is.”

Voorzitter Chögyal Trizin van Akka’s Ganzenparadijs heeft zin in de nieuwe uitdaging: “….Akka’s Ganzenparadijs wil in de stadsboerderij vooral oudere dieren opvangen. Bezoekers krijgen voorlichting over verzorging en opvang van de dieren. We willen een plek bieden aan oude kansloze én geredde dieren (bijvoorbeeld uit de bio-industrie). Dieren die nergens anders terecht kunnen én daarmee wordt het een plek waar deze dieren een thuis krijgen en rustig oud mogen worden én zijn. We willen op de boerderij een verhaal vertellen en educatie geven.

We heten iedereen danook van Ganser harte welkom op Akka's Stadsboerderij in het voormalige Noorder Dierenpark in het centrum van Emmen (Hoofdstraat 18). We zijn dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur. We vragen geen entree, slechts een vrije gift voor de verzorging van de dieren. 

 

CBF ANBI Erkend Beneficiant Dierenlot

Stichting Akka’s Ganzenparadijs
Burg. ten Holteweg 47
7751 CR Dalen

T: (0524) 291 773
E: info@ganzenparadijs.nl

KvK: 04087996
ANBI - RSIN: 818472935
Triodos: NL69 TRIO 0784 7932 04
BIC: TRIONL2U